Welkom bij Bar Senang Zwolle!

Het nieuwste restaurant aan de Nieuwe Markt waar je kunt genieten van alles wat de Oriënt op culinair gebied te bieden heeft. Ons team onder leiding van bedrijfsleider Stefan en Chef-kok Lars staan voor jullie klaar om je helemaal senang te laten voelen en je even te doen wanen in de straten van het Oosten. Schuif aan voor een drankje, snelle bite of een volledige Senang tafel tijdens lunch of diner. Wil je verzekerd zijn van een mooi plekje? Reserveer dan alvast je tafeltje.

On the Menu

In de Aziatische keuken kun je oneindig blijven variëren en combineren met specerijen en ingrediënten. Om jullie alles aan te kunnen bieden van Japanse yakitori, tot Indonesische rendang en Koreaanse BBQ zal onze menukaart maandelijks wijzigen.

Onze bediening is er om advies te geven over het best passende drankje om de middag of avond perfect te maken.

Bekijk de menukaart

Reserveren bij Bar Senang Zwolle

Reserveer nu en wees gegarandeerd van een mooi plekje!

Feestje bij Bar Senang Zwolle!

Ben je op zoek naar een ruimte voor jouw feestje, event of borrel? Dan biedt Bar Senang de perfect oplossing. Vanaf 30 personen is de bar exclusief af te huren. Kom je met een kleiner gezelschap, vraag dan naar onze mogelijkheden. Geniet van cocktails en onze Oriëntaalse keuken en voel je senang op je eigen feestje.

Openingstijden

Woensdag – Zondag

17:30 – 23:00 uur

Maandag en dinsdag is het restaurant gesloten

Contact

Bar Senang Zwolle
info@barsenang.nl
(038) 792 01 92

Samuël Hirschstraat 1
8011 PT Zwolle

Parkeren

Parkeerplaats Burgemeester van Roijensingel ±5 min.
Burgemeester van Roijensingel 18,
8011 CT Zwolle

Parkeerterrein Turfmarkt ±10 min.
Bagijnesingel 11,
8021 AC Zwolle