Welkom bij Bar Senang Zwolle!

Het nieuwste restaurant aan de Nieuwe Markt waar je kunt genieten van alles wat de Oriënt op culinair gebied te bieden heeft. Ons team onder leiding van bedrijfsleider Stefan en Chef-kok Lars staan voor jullie klaar om je helemaal senang te laten voelen en je even te doen wanen in de straten van de Oriënt. Schuif aan voor een drankje, snelle bite of een volledige Senang tafel tijdens lunch of diner. Wil je verzekerd zijn van een mooi plekje? Reserveer dan alvast je tafeltje, of kom gezellig langs.

On the Menu

In de Oriëntaalse keuken kun je oneindig blijven variëren en combineren met specerijen en ingrediënten. Om jullie alles aan te kunnen bieden van Japanse yakitori, tot Indonesische rendang zal onze menukaart regelmatig wijzigen.

Onze medewerkers zijn er om advies te geven over het best passende drankje om de middag of avond perfect te maken.

Sinds maart hebben we een nieuwe lunchkaart met onder andere een tosti, buns, sandwiches en ramen soep. De lunch serveren we in de bar, maar kan ook meegenomen worden als takeaway voor op kantoor, in het park of lekker thuis.

Bekijk de lunchkaartBekijk de menukaart

Reserveren bij Bar Senang Zwolle

Reserveer nu en wees gegarandeerd van een mooi plekje!

Sushi Sunday

Elke zondagavond staat in het teken van sushi! Naast het gewone menu kun je dan ook kiezen voor ons unieke sushi menu. Tien verschillende items waaronder: sashimi, nigiri, gunkan, onigiri, temaki en maki. Laat je verrassen door de unieke smaken van de Japanse keuken!

Sushi menu

Feestje bij Bar Senang Zwolle!

Ben je op zoek naar een ruimte voor jouw feestje, event of borrel? Dan biedt Bar Senang de perfect oplossing. Vanaf 30 personen is de bar exclusief af te huren. Kom je met een kleiner gezelschap, vraag dan naar onze mogelijkheden. Geniet van cocktails en onze Oriëntaalse keuken en voel je senang op je eigen feestje.

Openingstijden

Lunch:
Vrijdag – zondag

12:00 – 16:00 uur

Diner:
Woensdag – zondag

17:30 – 23:00 uur

Maandag en dinsdag is het restaurant gesloten

Contact

Bar Senang Zwolle
info@barsenang.nl
(038) 792 01 92

Samuël Hirschstraat 1
8011 PT Zwolle

Parkeren

Parkeerplaats Burgemeester van Roijensingel ±5 min.
Burgemeester van Roijensingel 18,
8011 CT Zwolle

Parkeerterrein Turfmarkt ±10 min.
Bagijnesingel 11,
8021 AC Zwolle